Presztízs - díj

A DL Délalföldi Leolvasó Szolgáltató Kft. 2006-ban elnyerte a Presztízs díjat, amelyet Csongrád megye kiemelkedő gazdasági eredménnyel büszkélkedő társaságainak díjazására alapítottak. A DL az Üzleti Innovációs kategóriában érte el sikerét, amely részben a cég korszerű technikai, technológiai felkészültségére épül, miszerint az adatkezelés, a rögzítés és feldolgozás folyamatai elektronikusan végezhetők. Másfelől, de mindezt jól kiegészítve, a szervezeti hatékonyság és az eredményes munkaszervezés is hozzájárultak ehhez az elismeréshez.
A sikert a DL vezetők véleménye szerint két fő tényező támogatta: az egyik a vállalati stratégia, amelyet a cég vezetése egy velük együttműködő tanácsadó céggel közösen határozott meg, és amely strukturált és hierarchizált célrendszert határoz meg a cég minden egyes szintjére vonatkozóan. Ez a stratégia kimondja azt is, hogy az innovációt nem szabad csak és kizárólag a technikai vagy technológiai innovációként azonosítani. Feltétlenül szükséges tökéletesíteni a szervezeti kultúrát is, amit úgy kell megvalósítani, hogy az érezhető legyen az egyének szintjén is. Emellett állandóan fejlesztés alá kell vonni a folyamatokat, amelyek mentén a termékek (szolgáltatások) eljutnak az ügyfelekhez, hiszen ezek minden egyes pillanatban megjelennek a cég munkavégzésében. Hisszük, hogy az üzleti innováció akkor képes megvalósulni, ha ezt a 3 területet párhuzamosan és magas szinten vagyunk képesek fejleszteni. Így elérhetővé válik, hogy egyre elégedettebbek legyenek az ügyfelek, a tulajdonosok és a munkatársak.
A másik tényezőt pedig azok a munkatársaink képviselik, akik az év minden napján, a nap minden órájában végrehajtják a vállalati stratégiát. Ők tudják, hogy mi a feladatuk és ezzel hogyan járulnak hozzá a közösen kitűzött célok megvalósításához. Ők azok, akik az irodákban ülnek, a gépjárműveinket vezetik, az utcán dolgoznak télen-nyáron. A támogatásuk és elfogadásuk nélkül a legjobb vállalati stratégia sem lehetne eredményes.
Köszönjük minden munkatársunknak az eredményes munkavégzését, mert nélkülük a DL nem lehetne Presztízs díjas!